• Sale
  • Vernieuwd
Van oboe mooi geluid c sleutel ebonite instantie 3rd octaaf links pf resonantie pf beroep
zoom_in

Van oboe mooi geluid c sleutel ebonite instantie 3rd octaaf links pf resonantie pf beroep

€ 473.00 497.76

Productcijfer
check Op Voorraad

wij zijn een professionele viool fabrikant. wij zijn gespecialiseerd in muziekinstrumenten voor 10 jaar. onze producten hebben beroemde ontwerp, superieure kwaliteit en de beste prijs. verkoop van viool, altviool, cello, bas en ga zo maar door. wij ook kan accepteren oem-orders, en vervaardigen ze volgens uw gedetailleerde eisen. wij hopen van harte dat we op lange- staande en vriendschappelijke relaties met u en zijn erg blij om u te helpen uw markt te vergroten.
 
Ook, kunnen we odm nek volgens de tekening of eis. Nieuwe massief houten unfinish elektrische gitaar hals kant makeand ik kunnen andere model hals en onafgewerkte gitaar ook. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met mij op. Check out mijn andere items! Montage sets, snaren, hars, dempt, fijnstemmers, onderdelen, accessoires en nog veel meer!
als je nodig hebt, contact met mij op. ik mijn beste items en service aan mijn klant. ik garandeer u als mijn punt. verzendmethode() als u, contact met mij op. ik mijn beste items en service aan mijn klant. ik garandeer u als mijn punt. verzendmethode() : ( let op : niet alle specificaties van het item,)
speciale eisen
* kunnen wij oem verwerking, aanpassen muziekinstrumenten volgens de eisen van de klanten.
hopen dat onze professionele muziekinstrumenten kan brengen u meer business volgens onze ervaring.kenmerken  * concert hobo voor professionele musici
* c toets
* professioneel, volautomatisch bouw
*silver vergulde sleutels en onderdelen.
*special legering parts( cupronickel& chroom en nikkel en beryllium : zeer sterk
*advanced technologie en zeer strenge test
*made van ebbenhout poeder en bakeliet- beste materiaal voor hobo.
*full hobo- volledige serre, linkshandig f-toets.
 
* gevorkte- f resonantie sleutel, triller toetsen
*real geluid hobo, alleen voor professionele speler!
*you zal worden echt ng voor het geluid, bouw en technologie.gratis items voor u :
  licht en duurzaam pluche- bekleed nylon beklede harde geval. qaulity slot zachte binnenkant doek.gratis riet, kurk vet, schoonmaakdoekje en een paar witte handschoenenverpakking :
onze item zijn afkomstig met schuim doos, gemakkelijk te dragen en veiligheid genoeg voor item,
douane release
wij zullen item als geschenk en meldde de goederen waarde laag is u kan nodig zijn om te betalen weinig of geen loon douanerechten. maar het is noodzakelijk, of de aangepaste zal open de verpakking en herwaarderen de gitaar. we hebben genoeg ervaring om u te helpen de gitaar veilig.
verzending
het normlly neemt ons mee 1-7 dagen om de items die u betalen klaar voor verzending na uw betaling wordt bevestigd door.

Modelnummer:
001
Carrosseriemateriaal:
Hard Rubber
Sleutelmateriaal:
Nickel Silver
Merknaam:
yinfente
Oppervlakmateriaal:
ask
Aantal toetsen:
ask
Toon:
ask seller

Meer producten in de categorie..